Szczury Mówią (Meta-temat)

Szczury tłoczą się w piwnicach. Niespokojna okolica. Miasto w dymie, miasto ginie. Chwalmy Szczurów Władcy imię.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Fristron
Tutaj możemy sobie dywagować, kto powinien pisać, kiedy powinien pisać, z kim i dlaczego.

Awatar użytkownika
Fristron
Karv, Bayd upuścił kuszę zanim wskoczył do rowu (czyli broń jest na górze), natomiast z tego co rozumiem Ty chcesz po nią podejść jakby leżała w środku. Daj znać, czy chcesz wdrapać się na górę (ściana rowu jest pochyła, ma ok. 2 m), czy zmienia to Twoje zamiary.

Awatar użytkownika
Dahlien
Nic nie zmieniamy. On ma dobrego supporta, pamiętaj xD

Awatar użytkownika
Karv
Tak chciałem. :P

Trochę się zgubiłem w sytuacji jednak.

Dahlien jest w rowie. Bayd i jego martwa siostra też. Keegan - nad nimi, więc ma czystą pozycję do strzału.

Gdzie jest Glifos? Gdzie jest szczurnado?

Awatar użytkownika
Dahlien
Glifos uciekł i z beczkami towaru jedzie na dalsze pola, a szczurnado zniknęło, bo nie chciałeś powiedzieć, że ufasz szczurom xD

I chyba dlatego, że Glifos uciekł to Dahlien znów może czasować naturą

Awatar użytkownika
Fristron
Nie potwierdzam i nie zaprzeczam :P Ale tak jak powiedziała Dahlien. To było w poście podpisanym jako Valoo, opisane z jego perspektywy.

Awatar użytkownika
Dahlien
Sorry chłopaki, ale wypisze się ze Szczurów. Nie czuję postaci Dahlien za dobrze, a i jakoś nie odnajduje się postacią w tej sesji. Druga sprawa, że kojarzę koncept szczurów z innej sesji, którą prowadził kiedyś Gruby, więc również wiem czego się mniej więcej spodziewać.

Jeśli potrzebujecie mnie by dokończyć tę część sesji to mogę jeszcze trochę popisać, ale w kolejnych epizodach już spasuję. Może ktoś inny chciałby wtedy wskoczyć na moje miejsce?

Awatar użytkownika
Fristron
Właśnie chciałem Cię o to pytać w kontekście potencjalnej odpowiedzi na posta. Luzik, nic na siłę.

Karv, chcesz to jeszcze ciągnąć? Bo ja trochę się waham, czy nie odesłać Szczurów do archiwum. Chyba nie mają szczęścia.

Awatar użytkownika
Karv
Jon ma pomysł na postać, która miałaby być ziomkiem Keegana. Rozważam dwie opcje - dołączenie tej postaci do Szczurów lub... nie. :P

Pytanie, na ile Szczury są rozbudowane na etapie konceptu? Czy to temat jeszcze na 20 postów czy raczej na 200? Chętnie dograłbym chociaż do jakiegoś checkpointu, w którym historia będzie mogła się zamknąć, zamiast uznawać ją za niebyłą. :)

Awatar użytkownika
Fristron
Gruby miał kampanię rozpisaną na mniej więcej milion. xD Wielkiego finału raczej nie zrobimy, ale myślę że moglibyśmy dobić do końca Trutki i na tym się zatrzymać, zostawiając to co miało być resztą kampanii jako kawałek nimnarejskiego lore z którym każdy sobie może zrobić co chce. Trutka jest rozpisana na jeszcze dwie sceny podobne wielkością do tej otwierającej z Glifosem, ale da się to skrócić jeżeli chcemy dojść do checkpointa. :P

Awatar użytkownika
Karv
Możemy nie skracać, tylko trochę przypierdolić z tempem. :D

Awatar użytkownika
Fristron
Not sure czy praca pozwoli, ale w sumie byłoby spoko. :D Dziś jeszcze nie dam rady się zreaktywować w sesjach, ale już od jutra powinienem.

Kasiu, w takim razie odnosząc się jeszcze do Twojej propozycji dogrania odcinka do końca: jak chcesz po prostu iść w las zgodnie z ostatnim postem to luz, a jak chcesz dograć Trutkę do końca i rozwiązać wątek to też zapraszam.

Awatar użytkownika
Dahlien
To mogę edytować posta jak chcecie, ale szczerze - nie mam serca do tej sesji i do tej postaci, więc posty z mojej strony nie będą najwyższych lotów.

Tylko jeśli ja edytuję posta to i Karv powinien. Pytanie - robimy tak?

Awatar użytkownika
Karv
Jest mi strasznie wszystko jedno, jak czujesz tak rob. Z musu nie ma sensu :)

Awatar użytkownika
Dahlien
To pytanie - czy jak ja zrezygnuję dacie radę pociągnąć sesję do checkpointu?

Awatar użytkownika
Karv
Panie MG?

Awatar użytkownika
Fristron
Spokojnie damy radę, Kasiu, nic na siłę. :)

Awatar użytkownika
Karv
No to lecimy :)

Awatar użytkownika
Dahlien
Dzięki i sorka za psucie planów ;)

ODPOWIEDZ